wie ben ik

schrijvend vertellen

Schrijvend vertellen is wat ik, Rita Grootendorst, wil doen op dit blog. Sinds ik in het voorjaar van 2016 op pelgrimstocht geweest ben naar Santiago de Compostela, bleven verhalen in mij opborrelen. In dit blog wil ik met je delen hoe ik de wereld om mij heen beleef. Ik ga uit van mijn eigen leven, familie, ontmoetingen met mensen privé of via mijn werk. Soms is een artikel uit de krant of een boek dat ik gelezen heb de aanleiding voor een blog. Na anderhalf jaar start ik in de zomer van 2019 weer met regelmatig bloggen.

kleine verhalen

‘Kleine verhalen’  noem ik mijn schrijfsels, een term uit de begeleidingskunde. Mijn  belevenissen verwerk ik tot een verhaal met  een bepaalde zin en betekenis. Ik hoop je aan het denken te zetten. Als  je iets herkent van wat ik schrijf, ontroerd wordt of een glimlach voelt opkomen, dan heb ik mijn doel bereikt.
Meld je aan als volger in het menu links: Blijf op de hoogte
En, ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Lees ook: vandaag ben ik gaan schrijven

Praktijk voor coaching en supervisie

Luisteren naar de verhalen van mensen is een rode draad in mijn leven. Ik heb daar zelfs mijn beroep van gemaakt. Soms heb je even een zetje nodig om het verhaal van je leven weer op gang te krijgen. Misschien wil je je verder ontwikkelen als professional. Neem vrijblijvend contact met mij op als je met mij wilt sparren of als je hulp zoekt om de mogelijkheden te bespreken.

kijk op mijn website: http://www.gestaltmaassluis.nl